معاون رئیس جمهور: میزان خشونت علیه زنان ۳۰ برابر مردان است / لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان حضور خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد در پلیس آگاهی فاتب / پدر الهه: درخواست اشد مجازات دارم + فیلم سگ گردانی در یزد ممنوع شد دستگیری ۱۱ نفر از اعضای شرکت هرمی رگبار و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم؛ آلودگی شدید هوای هویزه آغاز انتخاب رشته دانشجو معلمان از امروز/اعلام جزئیات انتخاب رشته اعلام اسامی محصولات آرایشی ناخن غیر مجاز وجود ۶۰ ساختمان پرخطر در تهران / نجات ۳۱ هزار نفر توسط آتش‌نشانان پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد

سرقت مرد معتاد از همسر چهارمش‌

زن میانسال که برای رهایی از تنهایی، همسر چهارم یک مرد شده بود تصور نمی‌کرد که قربانی نقشه سرقت او شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 28
کد خبر: ۲۹۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز گذشته زن میانسالی با پلیس تماس گرفت و از سرقت وسایل خانه توسط همسر سابقش خبر داد. او گفت: ۲۰ سال قبل به عقد مردی درآمدم که گرمابه عمومی داشت، اما بعد از مدتی شوهرم فوت کرد و مجبور شدم گرمابه را برای هزینه درمان پسرم بفروشم. اما پسرم هم چند سال قبل فوت کرد و مرا تنها گذاشت. بعد از این ماجرا دچار افسردگی شدیدی شدم تا اینکه دوستم پیشنهاد داد ازدواج کنم.

 

او ادامه داد: دوستم مرا با کیومرث آشنا کرد او قبلاً سه بار ازدواج کرده بود و من همسر چهارم او شدم. ۱۵ سکه طلا مهریه‌ام کرد و صیغه او شدم، اما بعد از مدتی متوجه شدم که کیومرث اعتیاد شدید به مشروبات الکلی دارد و سر همین مسأله مدام با هم دعوایمان می‌شد.

 

بعد از مدتی قرار شد که او بیرون از خانه مشروب مصرف کند، اما این اتفاق ماجرا را بدتر کرد. چرا که او به مواد مخدر شیشه هم اعتیاد پیدا کرد. از آن به بعد به خانه می‌آمد و مرا کتک می‌زد و وسایل خانه‌ام را می‌فروخت. برای همین سال گذشته از او جدا شدم. اما دیروز کیومرث به سراغم آمد و گفت اعتیادش را ترک کرده و ۲۳ روز است که آزاد شده است. با این حال خواست مقداری از وسایل خانه را ببرد که باهم درگیر شدیم و او دوباره مرا کتک زد.

 

بعد از این درگیری کیومرث خانه را ترک کرد و چند ساعت بعد با یک جعبه شیرینی به خانه برگشت. گفت قصد آشتی دارد و زمانی که من شیرینی را خوردم بی‌هوش شدم. به هوش که آمدم متوجه شدم او تمام وسایل خانه را به همراه ۳ میلیون تومان پول و طلاهایم به سرقت برده است.

 

با شکایت زن میانسال تحقیقات به دستور بازپرس قریب احمدزاده از شعبه سوم دادسرای ویژه سرقت برای دستگیری سارق فراری آغاز شد.

 

منبع: روزنامه ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار